ponnyfotografering

 
I helgen hann jag även med att fotografera ponny. Älskar ponnyhästar och älskar härliga människor som tycker om att rida trots att man följer dem med kameran. Har dock varit helt slut som artist hela helgen och knappt orkat kika på bilderna ännu men så fortjag är hemma och har ett par timmar över igen så lovar jag er flera godbitar ifrån denna fotografering. Tror att det kan ha blivit ett gäng riktigt härliga bilder. Hur goals är inte Sixtens vita fina drömponny Flodan? En riktigt rutinerad ponnydröm! Ibland kan jag verkligen ångra att jag inte satsade på hästar som liten och red runt på en så fin ponny som Flo. 

utomhusdebutÄntligen har jag lyckats få upp videon ifrån gårdagens start på youtube. Synlig för er och allt minsann! (hoppas jag.. haha) Glöm inte att ni kan kika i HD. Mamma lekte dessutom mästerfotograf under dagen och fick till så himla fina bilder på min Superprinsessa. Enjoy darlingss. 

L Y R I S K

 
Först av allt; jag är helt lyrisk. Alltså L Y R I S K. Vill alltid hoppa på stora gräsbanor hädanefter. Kan man hoppa över allt annat och direkt på något magiskt vis trolla in sig på alla stora mästerskap på fina gräsbanor? Fy fartyg vad kul det var. Att min häst är fantstisk när det väl gäller är en annan femma. Vilken bästa vän jag har. 
Framhoppningen gick sådär tills Daniella som var med och agerade hjärta och hjärna åt mig skällde lite på mig och jag satte lite mer gas i hästen. Framhoppningen sedan vill jag mest glömma. Sacci var överallt och ingestans på samma gång. Lite som jag förutspådde igår - ganska mycket extra allt. 

Mamma och Daniella har både fotograferat och filmat så har både film och bildmaterial ifrån dagen. Ska kika igenom allt och laddar upp det här sen. Of couuuurseeeeeee darrlingss.