D-vitaminbrist - javisst.


Det riktigt kliar i fingrarna på mig och rycker i hela kroppen varenda gång jag går förbi min kamera här hemma. Jag åker till jobbet när det är mörkt före solen går upp och kommer till hem till stallet på kvällen när solen redan gått ner. NÄR ska man hinna med att ta lite fina ridbilder utomhus?? Jag spyr bokstavligt talat på alla dessa dassiga ridhusbilder och ser mest fram emot att kunna utnyttja alla fina områden kring stallet, hela gården och utepaddocken för att fotografera igen! Snart snart snart! Lite roliga bilder att sitta och leka med i lightroom och inte minst, lite roligt bloggmaterial. Det känns som om jag inte haft en kamera i händerna på evigheter och jag är SÅ trött på all regndassig lera som är det enda som förgyller skåne för tillfället. Urk. D-vitaminbrist - javisst. 

throwback thursday


Lyckades snubbla över tre bilder på fina Kalle och Karro ifrån september då jag var nyinflyttad på Kungshult. Kommer ihåg mitt bråk med min kamera första gången jag fotograferade i ridhuset... mörkt, grynigt och snabb häst. Lite annat än de konserter jag är van vid att fotografera sedan förut. Men övning ger färdighet, jag lovade mig själv att fotografera MYCKET hästar för att bli lika duktig på att fotografera hästar som konserter.. haha! Ja, man får drömma, ok. Om inte annat så är det fantastiskt roligt att fotogarfera hästar och ryttare, så att stå i ett stall med 31 boxplatser och massor med hästar känns som rena lyxen för en fotograf! ;)

Twisted

 


All inspiration till ord och att skriva är som bortblåst för tillfället. Den kärlek till ord som funnits i tjugotvå år har nu förflyttat sitt fokus till en hästbox där hästdamen på bilden ovan står. Alla tankar går till henne och hur vi ska ta oss ur mönstret och få henne tillbaka å fötter igen. Utöver det och jobb försöker jag sova lite emellanåt också. Ibland. Jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går och likaså när vi kommit underfund med hur vi ska göra med vår älskade Sacci.