DUBBELNOLLA & PLACERING


VILKEN HÄST!? Kunde inte vara mer nöjd med min Super Sacci idag! Jag kunde absolut ha ridit snyggare och gjort en skolad stilrunda, men vi höll oss ändå till vår plan. Vi anmälde oss till 90klassen idag för att hoppa vår första A0/A0 och få rida omhoppning. Satsade på en lugn grundomgång med långa bra vägar. I omhoppningen var målet att chansa, rida på, tjäna tid där det gick och känna på hur snett vi kan komma och klara det ändå.Leka lite helt enkelt.

Det var en hel del som både flög av i leran och ett par stycken hästar som gled rejält i dyngan på banan MEN vi klarade oss och vi var både dubbelnolla och snabba! Det såg ut som att vi dessutom skulle få rida vårt första ärevarv men näst sista ekipaget ut i klassen puttade ner oss till en sjundeplats med två hundradelar... gissa om min inre tävlingsmänniska ville repa närmsta bil eller? Hehe Men en sjundeplacering i vår första runda mot klockan känns mer än bra ändå! Ett kvitto på hur träningen gått ville jag ha och det fick jag verkligen! Oj vad fin hon var, hon var fjäderlätt att styra och vi var ett team till 100%. Summa kardemumma en bra runda in på vårt rutinkonto! 

Efter närmare fyra/fem timmars väntan till nästa klass i värme och sol så sadlade vi till nästa klass. Red fram och hoppade fram men Sacci kändes inte helt okej. Vi strök oss och åkte hem istället. Bra eslut såhär i efterhand. Är ändå nöjd med dagen, och framförallt stor tumme upp till kiosken på Eslövs tävlingsplats som höll alla tävlande på bra humör! 

Kashayas > Juni , 2017

Kul att det gick bra

Gabriella > Juni , 2017

Bra jobbat!!

Kattis style="padding-left: 8%;"> Juni , 2017

Härligt jobbat till er båda!😀
sv: Jag njuter för fulla muggar!😉